AngelikaKWaWa

Przeznaczenie wnętrza

Mieszkanie o powierrzchni 76m2 znajduje się na Górnym Mokotowie w Warszawie. Projekt został przygotowany na potrzeby małżeństwa z dwuletnim synkiem. Wspólna pasją rodziny są podróże oraz aktywny wypoczynek, najchętniej na świeżym powietrzu. Dom jest dla nich miejscem wypoczynku, gdzie z przyjaciółmi spędzają wolne wieczory na wspólnym gotowaniu. Strefa przygotowania posiłków oraz ich wspólna celebrazja jest otwarta, stanowi centrum mieszkania, zachęca do wspólnego spędzania wieczoru. Sypialnie pozostają na uboczu, ale oddają charakter ich właścicleli. Kolorystyka wnętrza jest stonowana, z delikatnymi akcentami w postaci oświetlenia. Właścicielom zależy na wolnej przestrzeni i wrażeniu przytulności, czemu mają służyć zastosowane materiały, tj. drewno, mięsiste tkaniny, ciepłe oświetlenie.

Planowane prace:
  • wyburzenie ścian przeznaczonych do usunięcia i postawienie nowo zaprojektowanych,
  • zaplanowanie punktów świetlnych,
  • rozmieszczenie instalacji wodno-kanalizacyjnej,
  • montaż sufitów podwieszanych,
  • montaż armatury i ułożenie ceramiki,
  • ułożenie parkietu,
  • montaż drzwi,
  • malowanie ścian i sufitów,
  • montaż zabudowy kuchni wraz ze sprzętem AGD.

Konkursy

zdj.nagrody-świadectwa

Organizujemy cykliczne konkursy dla naszych słuchaczy i absolwentów. Dajemy szansę zaistnienia w branży oraz wygrania cennych nagród ufundowanych przez naszych patronów medialnych i partnerów.

Newsletter

Zaprenumeruj nasz newsletter, a będziesz na bieżąco informowany o nowościach w serwisie oraz promocjach cenowych i ofertach specjalnych dotyczących naszych kursów.

Reklamy

fundatorzy nagród

Warsztaty